Alpe d'HuZes 2018

Alpe d'HuZes 2018

Rating
0
Reviews
0
Welcome
Menu
Deelnemers
Live

App details

Release date

2018-05-28

Last update

2022-03-13

Product ID

9N455R4JPJ5P

Categories

Social

About Alpe d'HuZes 2018

Welkom in de Alpe d’HuZes app editie 2018. In deze app kun je je favoriete deelnemers live volgen, al het nieuws over Alpe d’HuZes bijhouden, de foto’s van onze Alpe d’HuZes kanjers bekijken en zelfs radio en TV volgen. Zoals altijd is ook dit jaar de app weer vernieuwd. Lees hieronder welke verbeteringen er zijn doorgevoerd

Wat is nieuw?
Alle informatie is overzichtelijker georganiseerd. Alle gegevens rond het live evenement vind je op de hoofdpagina en de overige koersweek informatie in het menu.

Radio en TV streams
Nieuw is dat je dit jaar de radio en TV streams over Alpe d’HuZes kunt volgen vanuit de app. Radio uitzendingen zijn er gedurende de hele koersweek, TV uitzendingen enkel op speciale tijden die vermeld staan op de TV pagina.

Foto’s
Natuurlijk kun je dit jaar opnieuw vanuit deze app de vele honderden foto’s bekijken die worden gemaakt door onze fotografen. Check regelmatig voor nieuwe foto’s! Je mooiste foto’s kun je markeren zodat ze in het album ‘Mijn favorieten’ verschijnen.

Privacy
Bij het maken van de app is er alles aan gedaan om de privacy van gebruikers en deelnemers te beschermen. Heb je hier vragen over, stuur dan een mail naar [email protected].

De bouwers
Deze app is gebouwd met enthousiaste inzet van Flusso-medewerkers. Zij doen dat voor de helft vrijwillig in eigen tijd en voor de helft betaald door Flusso als kosteloze donatie. Al vele jaren heeft een telkens wisselend team van Flusso deelgenomen aan Alpe d’HuZes. Geld voor het team inzamelen doen we, zoals alles bij Flusso, samen. Zoals we bij Alpe d’HuZes ook samen strijden voor de overwinning op kanker.
Flusso is een IT dienstverlener in maatwerkoplossingen. We denken graag mee over architectuur van software of applicaties die je business ondersteunen en geven zo IT kracht.

Key features

  • Alpe d'HuZes