Cube Specialisten
Cube Specialisten
Rating (0)
Reviews: 0
Category: Medical
Cube Specialisten

Description

Over de app
De ‘Cube voor Medisch Specialisten’ geeft medisch specialisten meer inzicht in de drie toedieningsvormen van immunoglobulinen. Immunoglobulinen kunnen worden toegediend bij een aantal zeldzame aandoeningen, zoals aangeboren en verworven immuundeficiënties. De keuze van de toedieningsvorm kan worden afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de individuele patiënt. Met behulp van Augmented Reality worden de kenmerken van de verschillende toedieningsvormen uitgelegd.

Meer informatie
Deze app is ontwikkeld en beschikbaar gesteld door Takeda Nederland B.V. Takeda vindt het belangrijk dat informatie over bepaalde aandoeningen en geneesmiddelen duidelijk en begrijpelijk worden uitgelegd. Deze app is bedoeld om daar aan bij te dragen. Het gebruik van de app is anoniem; deze app verzamelt of verstuurt geen persoonlijke data. Er wordt eenmalig om toestemming voor het gebruik van de camera gevraagd, dit is nodig om de informatie over de toedieningsvormen tot leven te kunnen laten komen.

Deze app is geenszins bedoeld om een behandeladvies te geven.

Om te borgen dat deze app enkel door medisch specialisten wordt gebruikt, heeft u voor het gebruik een pincode nodig. Deze kunt u opvragen via [email protected], onder vermelding van “CubeSpecialisten app”. Ook kunt u via deze route geheel kosteloos een afspraak maken voor een demonstratie van de app.

C-APROM/NL/IG/0024 – maart 2021

  • Immunoglobulinen, toedieningsvormen, intraveneus, subcutaan, gefaciliteerd subcutaan, AR, augmented reality
Product ID: 9P34C14Q3QSR
Release date: 2021-08-13
Last update: 2022-03-13