Sportjeal Play
Sportjeal Play
Rating (0)
Reviews: 0
Category: Sports
Sportjeal Play
Sportjeal Play
Sportjeal Play
Sportjeal Play
Sportjeal Play
Sportjeal Play
Sportjeal Play

Description

Because we love the game

Dit vind je in onze app:

Active Start
De beweegleerlijn voor kindjes van 2 – 6 jaar. Vol inspiratie en wekelijks nieuwe beweegvormen om de kindjes op een leuke manier te laten kennismaken met sport en bewegen.
Zo is de stap naar de club makkelijk gemaakt.

Skill Drills
De breed motorische leerlijn voor kinderen van 6 – 12 jaar. Wekelijks nieuwe beweegvormen die kinderen helpen om zo breed mogelijk zich te ontwikkelen waardoor ze fysiek, mentaal en cognitief sterker in het leven zullen staan.

Sportleerlijn
Voor het volleybal hebben we onze eerste leerlijn klaarstaan. Van beginner tot divisiespeler: wat is daar voor nodig en wat is de leerweg. Hiermee ondersteunen we de trainers opdat ze gericht training geven aan hun groep.

Progress
Samen met de sportleerlijnen loopt uiteraard de ontwikkeling van je trainees. Wij meten die aan de hand van het halen van de competenties. Hierdoor kan elke trainee, maar ook de club de groei van iedereen bijhouden.

Academy
De academy staat vol met kennis over alle thema’s en onderwerpen die maar voorbijkomen. Daarnaast wordt het gevuld met inspiratieoefeningen, waar jij ook aan kan bijdragen.

Gamificator
Creatief zijn in het oefeningen maken, hoeft niet moeilijk te zijn. De gamificator helpt je hiermee oefenen door je steeds weer andere bouwblokken te geven om te verwerken in je oefening.

Werken aan autonomie, binding en competentie om iedereen binnen je sportvereniging te laten floreren. Dat hebben wij weten in een app te integreren.

  • Trainingen
  • Gamificator
  • Volleybal trainingen
  • Active Start (Speeltuin) trainingen
  • Skill Drills (CMV) trainingen
  • Trainersondersteuning
Product ID: 9P48CMHW7B74
Release date: 2023-01-26
Last update: 2023-02-01