VTON Trainer
VTON Trainer
Rating (0)
Reviews: 0
Category: Sports

Description

De VTON Trainer app is een onderdeel van de digitale voetbalmethode van VTON.
Gebruikt jouw vereniging de VTON voetbalmethode? Vraag dan de contactpersoon binnen je vereniging om een login. Is je vereniging nog geen partner? Dan kun je nu al de gratis proefles bekijken in het hoofdmenu.
De VTON voetbalmethode is een volledige leerlijn voor de jeugd van 5-19 jaar. De methode biedt trainers een jaarplanning met concrete doelstellingen en meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De oefeningen worden ondersteund door animaties en films.
Lees meer op www.vton.nl.

Data en downloads
Als je inlogt of de app opent, wordt automatisch trainingsmateriaal gedownload op je smartphone of tablet. Gebruik een wifi verbinding om datakosten van je mobiele provider te voorkomen.
Bij de eerste keer inloggen, is dit ongeveer 70 mb. Daarna downloadt de app wekelijks de nieuwe trainingen die voor je klaarstaan. Dat gebeurt automatisch als je de app opent of opnieuw inlogt. De grootte van de data is afhankelijk van het aantal leeftijdsgroepen dat je traint.
Wil je niet dat de app automatisch data downloadt bij het openen van de app? Zet dan de app in de ‘offline mode’. Deze functie vind je in het menu van de app, nadat je bent ingelogd. Op het moment dat je de nieuwe trainingen wilt downloaden, zet je de offline mode (tijdelijk) uit.
De data wordt opgeslagen in de app op je apparaat. Dit is maximaal 2 weken aan trainingsmateriaal. Bij het downloaden van een nieuwe training, wordt de oudste automatisch verwijderd.

  • De VTON voetbalmethode is een volledige leerlijn voor de jeugd van 5-19 jaar. De methode biedt trainers een jaarplanning met concrete doelstellingen en meer dan 700 kant-en-klare trainingen.
Product ID: 9NBLGGH43GG6
Release date: 2016-10-30
Last update: 2019-01-31