ARR Atestate

ARR Atestate

Rating
0
Reviews
0
Home Page
Cei 3 pași de învățare
Pasul 1 - Legislație și teorie
Pasul 2 - Mediu de învățare
Pasul 2 - Mediu de învățare
Pasul 3 - Chestionare ARR
Pasul 3 - Chestionare ARR

App details

Release date

2023-02-15

Last update

2023-02-15

Product ID

9N2K3MPRQ2Q5

Categories

Education

About ARR Atestate

Chestionarele de pe ARR-atestate.ro sunt cele de la examenul oficial și sunt actualizate conform ultimelor modificări.

Ne-am propus să fim cea mai complexă și utilă aplicație web/mobile pentru cei ce vor să obțină certificate/atestate profesionale în domeniul transporturilor și siguranței circulației rutiere. Te vom ajuta să înveți rapid dar eficient, urmând cei trei pași de învățare pe care îi punem la dispoziția celor ce doresc să obțină atestarea A.R.R… Totul este gratuit​.

Învață în 3 pași simpli și vei avea succes garantat!

În „Pasul 1 Legislație și teorie” găsiți legislația și teoria grupată pentru fiecare categorie de atestat în parte, astfel o să aveți la îndemână materia importantă doar pentru acea categorie de atestat. Nu rămâne decât să vă apucați de citit și învățat.

În „Pasul 2 Mediu de învățare” găsiți toate întrebările de tip grilă de pe site-ul oficial ARR, cu răspunsuri corecte și verificate de profesioniști, grupate pe categorii de atestate și pe teme de întrebări. Tot aici se găsesc și întrebările oficiale de tip studiu de caz.

În „Pasul 3 Chestionare ARR” găsiți chestionare ARR ce au o interfață ca cea de la examinarea oficială, conținând toate întrebările oficiale de la ARR. Aici vă puteți testa cunoștințele acumulate în primii doi pași de învățare dar și să dobândiți cunoștințe noi, sistemul de chestionare fiind gândit în așa fel încât la final de chestionar să vă afișeze lista întrebărilor la care s-a răspuns greșit dar și variantele corecte ale acestora.

Vă recomandăm să vă creați un cont pe site, astfel vi se va memora statistica de parcurgere a mediilor de învățare și statistica chestionarelor rezolvate. Crearea contului dar și utilizarea site-ului sunt gratuite.

Spor la învățat și succes la examinarea de la A.R.R.!

Key features

  • Pasul 1 - Legislație și teorie
  • Pasul 2 - Mediu de învățare
  • Pasul 3 - Chestionare ARR