Kínai Asztrológia

Kínai Asztrológia

Rating
0
Reviews
0
Kínai Asztrológia
Kínai Asztrológia
Kínai Asztrológia
Kínai Asztrológia
Kínai Asztrológia

App details

Release date

2022-09-19

Last update

2022-10-03

Product ID

9P38H66J48LM

Categories

Education

About Kínai Asztrológia

Megkaphatod online elemzésedet e-könyv formájában, amely tartalmazza személyiségtípusodat, rávilágít a helyes életútra és önismeretre. Ha nehéz döntések előtt állsz, életed válaszút elé került. A világ első kínai asztrológia oldala, ami online elemzést készít - Kínai asztrológia kalkulátor

Ha választ szeretnél arra, hogy mi mindent tud Rólad a Kínai asztrológia, helyezz bátran e-könyvet a kosaradba, vagy válassz a jóval kedvezőbb áron elérhető csomagokból, melyek az e-könyvek alatt találhatóak! Ajánlatos az első e-könyvvel kezdeni, Az Önelemeddel (ezt az e-könyvet minden csomagom tartalmazza), melyben a következőkre kaphatsz választ: Mi az Önelemed? Milyen ember vagy valójában? Nem csak a Kínai Asztrológia 4 oszlopos sorsfejtés rendszere által jelzett Önelemedre csodálkozhatsz rá, ennél sokkal több van benne!

A Teljes elemzés csomagban megkaphatsz minden információt, amit csak a Kínai asztrológia segítségével összegyűjthetsz magadról. Ez a legkedvezőbb árú csomagom, minden e-könyvet tartalmaz. Komplett elemzés több száz oldalon csakis Rólad!

Lehetőséged van Személyes mentorálásra is, ennek lehetőségeiről a Konzultáció oldalon olvashatsz.

Örömmel tájékoztatlak, hogy elérhető már a Szinasztria elemzés is az oldalamon! A szinasztria elemzés, amikor 2 ember születési képletét összevetjük, s a képletek közötti kölcsönhatásokat értelmezve tudjuk vizsgálni a két személy lelki, szellemi, egyéb vonatkozású összeillőségét. Ezzel a módszerrel a 2 személy születési horoszkópját, vagyis 2 radixot vetünk össze, s azok között keressük a kínai asztrológiában megfogalmazott konstellációkat.

Kedvet érzel, hogy teljesebben megértsd a pároddal, gyermekeddel, ismerőseiddel megélt kapcsolatot, szeretnéd megérteni miért vált ki belőled a másik személye bizonyos reakciókat? A legújabb Szinasztria elemzés e-könyv a köztetek fennálló kölcsönhatásokon keresztül nyújt segítséget a megértéshez.

Kezdd meg az Önismereti utadat!

Key features