Madopskrifter.nu - Madplanen

Madopskrifter.nu - Madplanen

Rating
0
Reviews
0
Start skærm med link til madplan og indkøbsliste.
Madplan oversigt.
Oversigt over varer på indkøbsliste.
Visning af opskrifter, mulighed for at ændre kuverantal.
Flere billeder og energifordeling.
Søg efter opskrifter på flere måder.
Billedegalleri.
Populære opskrifter.
Nem aftensmad med Madopskrifter.nu.

App details

Release date

2013-04-08

Last update

2019-01-14

Product ID

9WZDNCRDQNX4

Categories

Food & dining

About Madopskrifter.nu - Madplanen

Alle funktioner i appen er GRATIS at bruge når den først er købt. Du kan tilføje alle de opskrifter du vil til din madplan, samt tilføje alle de opskrifter du vil til dine favoritter.
Det er faktuelt forkert hvad Henrik Duedal skriver i sin anmeldelse. Du har adgang til alle funktioner i appen når den er købt. Ønsker du at benytte nogle af vores andre produkter, så er det korrekt, at hvert produkt betales separat, hvilket er mest fair, da det jo ikke er sikkert, at alle brugere vil benytte alle vores produkter/platforme.

Med denne app får du mere end 1.800 opskrifter fra Madopskrifter.nu i et let og overskueligt interface optimeret til touch. Appen er helt fri for reklamer.

Du kan nemt og enkelt sammensætte en madplan, herefter sammensætter vi automatisk en indkøbsliste uden dubletter. Din indkøbsliste og madplan er herefter tilgænglige på alle platforme hvor du finder Madopskrifter.nu herunder på vores nye site Madplan.nu.

Vi tilføjer hver uge nye opskrifter med lækre billeder, helt GRATIS. Når først appen er købt får du altså nye opskrifter hver uge gratis.

Dette er uden tvivl vores flotteste app til dato, og måske endda Danmarks flotteste digitale kogebog. Hent den nu og bedøm selv.

Husk at du kan indsende dine egne opskrifter på www.madopskrifter.nu. Vi tester dine opskrifter og tager billeder, herefter vil de kunne ses i appen.

Appen udvikles løbende med nye features, så glæd dig.

Key features

  • Lav madplan
  • Automatisk indkøbsliste
  • Favoritter
  • Fritekst søgning
  • Kategorier
  • Nye
  • Populære
  • Udskriv opskrift