OmgevingsAlert

OmgevingsAlert

Rating
0
Reviews
0
Blijf op de hoogte van lokale bekendmakingen bij u in de omgeving. Voeg alle voor u relevante locaties toe.
Krijg een duidelijk overzicht van alles wat binnen uw locaties gebeurt. Uw gelezen meldingen worden bijgehouden, u kunt meldingen als belangrijk markeren en meldingen verwijderen.
De app is beschikbaar in gemeentes die deelnemen aan OmgevingsAlert. Kijk in de app of op https://www.omgevingsalert.nl/app/aangesloten-gemeenten voor een actueel overzicht.

App details

Release date

2015-02-23

Last update

2022-03-13

Product ID

9NBLGGGZFM5F

About OmgevingsAlert

Deze app toont je de actuele vergunningsaanvragen voor de omgevingsvergunningen bij jou in de buurt (of rond een ander adres naar keuze). Op deze manier kun je eenvoudig zien waar er plannen zijn die jouw leefomgeving kunnen beïnvloeden: Een dakkapel van je achterbuurman, een kapvergunning van bomen in de buurt, een schutting of reclamebord naast je huis, industrie in de buurt… Je komt het allemaal te weten: Op een duidelijk kaartje, een overzichtelijk lijstje of met handige push-berichten, wat jij wil!

Er doen steeds meer gemeenten mee, dus stel jouw locatie en afstand in en je kunt meteen aan de slag! Voor een overzicht van deelnemende gemeenten en meer informatie, kijk je op: http://www.omgevingsalert.nl.

Key features