Пакет за локален интерфејс за македонски јазик

Пакет за локален интерфејс за македонски јазик

Rating
5
Reviews
5
Пакет за локален интерфејс за македонски јазик
Пакет за локален интерфејс за македонски јазик

App details

Release date

2017-11-18

Last update

2023-03-02

Product ID

9P1X6XB1K3RN

Categories

Personalization

About Пакет за локален интерфејс за македонски јазик

Секогаш ажурирано, секогаш со подобрување на јазичното искуство на Windows!

Windows сега дава бесплатни јазични ажурирања преку Microsoft Store.  Ова значи дека можеме постојано да го подобруваме вашиот локален јазик и автоматски да ги испраќаме овие ажурирања до вашиот уред.  Со инсталирање на апликацијата Пакет за локален интерфејс, текстот на Windows на вашиот јазик секогаш ќе биде ажуриран.

Дали сте заинтересирани да ни помогнете да го подобриме текстот на Windows на вашиот локален јазик?  Лесно можете да давате предлози за подобрувања на текстот со користење на апликацијата Центар за повратни информации што е вклучена во Windows.  Едноставно напишете „Feedback Hub“ во полето за пребарување на Cortana или притиснете го и држете го копчето Windows + F.

Забелешка:  Дополнителните функции за јазична поддршка, како што се речниците за спелување и говор може исто така да се инсталираат.  Барањата за меморија се разликуваат во однос на инсталираните функции.

Key features