ЈСП Возен Ред

ЈСП Возен Ред

Rating
0
Reviews
0
ЈСП Возен Ред
ЈСП Возен Ред

App details

Release date

2017-10-03

Last update

2022-03-13

Product ID

9MWJ5J9ZWG0F

Categories

Navigation & maps

About ЈСП Возен Ред

ЈСП Возен Ред е апликација чија цел е да им овозможи на корисниците лесно да дојдат до информации за временскиот распоред на јавниот превоз во градот Скопје.

Key features